Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 60 εκατ. ευρώ η επένδυση του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα βάλει άλλα 5 εκατ. στη νέα αύξηση κεφαλαίου του «δικέφαλου του βορρά» για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενώ η οικονομική συνεισφορά θα είναι μεγαλύτερη όταν θα φτιαχτεί το νέο αθλητικό κέντρο και φυσικά η νέα Τούμπα.

Στα 60 εκατ. ευρώ η επένδυση του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να δηλώνει για μία ακόμη φορά παρών ενισχύοντας τον «δικέφαλο του βορρά».

Τα χρήματα αυτά είναι για τρέχουσες ανάγκες, κάλυψη του μπάτζετ και φυσικά για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ το 2012, όταν το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ήταν λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ και τον Αύγουστο του ίδιου έτους απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (51%) έναντι 9,95 εκατ. ευρώ.

Μετά τις συνεχόμενες ΑΜΚ που κάλυψε βεβαίως ο ίδιος, ο Σαββίδης πλέον κατέχει ποσοστό άνω του 85%, αφού το 10% παραμένει σταθερά στον Ερασιτέχνη.

Συγχρόνως αποπλήρωσε όλα τα οφειλόμενα της ΠΑΕ στο δημόσιο, μ' ένα ποσό που έφτανε τα 11 εκατ. ευρώ!

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει βάλει στον ΠΑΟΚ ένα ποσό που αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ, είναι αποφασισμένος να κάνει ακόμη μεγαλύτερες επενδύσεις για την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου, αλλά και του γηπέδου της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v