Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Μπακασέτας

Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου επέλεξαν να τον αφήσουν εκτός των πλάνων για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν τους ενημέρωσε ότι έχει συμφωνήσει με την Ένωση και ότι δεν θέλει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Μπακασέτας

Ο αποκλεισμός του Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του Πανιωνίου για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ώρες, περί συμφωνίας του νεαρού επιθετικού με την ΑΕΚ.

Οι «κυανέρυθροι» ενημερώθηκαν από τον ποδοσφαιριστή ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Ένωση και εάν συμφωνήσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, η μεταγραφή θα γίνει το φετινό καλοκαίρι, ειδάλλως θα περιμένει τον Ιανουάριο, οπότε μένει ελεύθερος και θα φορέσει τότε τα «κιτρινόμαυρα».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Πανιώνιο είναι ενοχλημένοι, αφού φέρεται να είχαν καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τους δώσει περισσότερα από 250.000-300.000 ευρώ!

Όμως και ο ποδοσφαιριστής είχε καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξε την ΑΕΚ (του δίνει συμβόλαιο με 240.000 ευρώ συν μπόνους), αφού θεωρεί ότι έχει καλύτερη προοπτική και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.

Για τον 23χρονο επιθετικό του Πανιωνίου ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Παναθηναϊκός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v