Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aπήγαγαν στο Μεξικό τον Αλ. Πουλίδο του Ολυμπιακού

Ο ποδοσφαιριστής αναζητείται από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Υπάρχουν φόβοι ότι τον απήγαγαν. Σε ανοιχτή γραμμή με το Μεξικό ο Ολυμπιακός.

Aπήγαγαν στο Μεξικό τον Αλ. Πουλίδο του Ολυμπιακού

Μια είδηση που σοκάρει έρχεται από το Μεξικό, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξαφανίστηκε από προσώπου γης και υπάρχουν φόβοι ότι έχει απαχθεί!

Τα ξημερώματα υπήρξε μια ειδοποίηση για απαγωγή προς την τοπική Αστυνομία, η οποία από τα Μεξικανικά ΜΜΕ συνδέεται με τον ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, χωρίς κανείς να είναι σίγουρος αν υπάρχει απαγωγή και αν αυτή αφορά στον Αλαν Πουλίδο ή σε άλλο πρόσωπο. Η Αστυνομία αναφέρει ότι θα εκδώσει επίσημες ανακοινώσεις σε λίγη ώρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές, εξαφανίστηκε.

Η οικογένειά του δεν κατάφερε για πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του, κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσε στα μεξικανικά Μέσα και ο αδερφός του, Αρμάντο, ο οποίος είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-'16 στον Κισσαμικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v