Συγγενής του Πουλίδο πίσω από την απαγωγή!

Ο «εγκέφαλος» της πολύκροτης υπόθεσης είναι παντρεμένος με την ξαδέρφη του άσου του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τα ΜΜΕ ετοιμαζόταν να ζητήσει λύτρα 325.000 δολάρια!

Συγγενής του Πουλίδο πίσω από την απαγωγή!

Η αστυνομία του Μεξικού ξετυλίγει το κουβάρι της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο που συγκλόνησε τη χώρα αλλά και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε τον «εγκέφαλο» της απαγωγής, ο οποίος είναι συγγενής εξ αγχιστείας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αφού είναι παντρεμένος με ξαδέρφη του!

Τα ΜΜΕ της χώρας γράφουν ότι ο ύποπτος, που διακομίστηκε τραυματίας στο νοσοκομείο μαζί με τον Πουλίδο, έδωσε στην αστυνομία τα πρώτα στοιχεία που τους οδήγησαν στον αρχηγό της συμμορίας, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, εκβιασμών και απαγωγών!

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος για την υπόθεση εισαγγελέας, στην προσπάθεια σύλληψής του, αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυρά του, ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε στον λαιμό και στον ώμο.

Σχετικά με την απαγωγή του Πουλίδο, δημοσιεύματα από τη χώρα της κεντρικής Αμερικής, κάνουν λόγο ότι οι δράστες σκόπευαν να ζητήσουν λύτρα που θα άγγιζαν τα 325.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v