Στα χαρακώματα ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου έθεσε ντόμινο «θέσεων» με κατηγορίες ένθεν και κακείθεν!

Στα χαρακώματα ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Αρκετές ημέρες είχε γαληνέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων αποφάσισαν να ανεβάσουν τους τόνους. Αφορμή η πρόταση συνάντησης των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Πρώτος την... μπάλα πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος σχολίασε τα εξής: «Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί ειδικά από τη στιγμή που τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχτεί η άμεση αλλά και έμμεση σχέση του κ. Μελισσανίδη και του κ. Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Η απάντηση της ΑΕΚ

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ, η οποία επισήμανε: «Κατανοούμε την ακραία τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα. Με συνέπεια να μην έχει τον έλεγχο των όσων δημόσια υπογράφει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο άνθρωπος, πέφτοντας στον κόσμο των... παραισθήσεων, φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων και πράγματα τα οποία θα ήθελε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να του θυμίσουμε ότι ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης του έχει απονεμηθεί με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν: «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν ο περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη. Πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματική πράξεις στην πλάτη του μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η αυτογνωσία».

Η νέα απάντηση του Ολυμπιακού...

Μετά τις δύο τοποθετήσεις από πλευράς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, υπήρξε νέα θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Σε αντίθεση με τις παραισθήσεις του πρώην τροφίμου των φυλακών κ. Μελισσανίδη εμείς αντιπαραβάλλουμε την αλήθεια και την εικόνα. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Ας απαντήσει λοιπόν ο "εξυγιαντής" και τζάμπα σωτήρας στο φίλαθλο κοινό της χώρας, ποιοί ήταν αυτοί που τον συνόδευαν στον τελικό του Κυπέλλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ και πόσες δεκάδες χρόνια φυλακή είχαν ο καθένας;

Ακόμα περιμένουμε την Πολιτεία, τον κ. Κοντονή και την ΕΛ.ΑΣ. να ασχοληθεί με την εισβολή των "ποινικών" και των εγκληματιών στο ποδόσφαιρο υπο την καθοδήγηση του στενού τους φίλου κ. Μελισσανίδη.

Όσο για τους ευαίσθητους "εξυγιαντές" του βορρά που μετρούν... κακουργηματικές πράξεις, ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε υπάλληλος και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Αρμένιοι και Γεωργιανοί που τους έδινε εντολές, ποιο οικονομικό όφελος είχαν να καίνε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια του ατζέντη του Κάτσε ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του με τους όρους που ήθελε ο κ. Σαββίδης;

Πώς τους έχει διαφύγει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας προσελάμβαναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για πράξεις όπως η πυρπόληση του αυτοκινήτου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v