Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O εισαγγελέας πρότεινε τη φυλάκιση του Μέσι!

Τη βαρύτερη των ποινών πρότεινε ο εισαγγελέας χαρακτηρίζοντας τον Αργεντινό άσο για εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης ενώ υποστήριξε ότι ακόμα και ένα παιδί δέκα χρόνων θα μπορούσε να διαβάσει τα συμβόλαια και να αντιληφθεί τις απάτες.

O εισαγγελέας πρότεινε τη φυλάκιση του Μέσι!

Άστραψε και βρόντηξε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Βαρκελώνης κατά την εκδίκαση της υπόθεσης φοροδιαφυγής, για την οποία κατηγορούνται ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα γνώριζε τα πάντα, προτείνοντας τη φυλάκισή του!

«Ο Χόρχε Μέσι αναγνώρισε ότι μιλούσε στον γιο του για την αναγκαιότητα να υπογράψουν κάποιες συμφωνίες. Και τι γινόταν μετά; Δεν μιλούσαν πια; Δεν του έκανε καμία ερώτηση ο γιος; Δεν έλεγαν κάτι περισσότερο; Ο Μέσι ήξερε περισσότερα από όσα θέλει να φαίνεται. Ακόμα και ένα παιδί δέκα χρόνων, μπορεί να διαβάσει και να αντιληφθεί τι συνέβαινε» είπε ο Εισαγγελέας αφήνοντας μάλλον εμβρόντητο το ακροατήριο.

Οι ισχυρισμοί του Μέσι, πάντως, φαίνεται πως έπεισαν τον δημόσιο κατήγορο ο οποίος στην αγόρευσή του ζήτησε την αθώωση του ποδοσφαιριστή. «Η απάτη συντελέστηκε εξαιτίας αποφάσεων του πατέρα. Αυτός ήταν το alter ego του παίκτη στα οικονομικά ζητήματα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

«Από την άλλη, ο Χόρχε Μέσι δεν μπορεί να αποποιηθεί των ευθυνών του. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι δεν του εξήγησαν περί τίνος πρόκειται. Μπορεί να μην είχε γνώση για όλα, ωστόσο ήξερε τι συνέβαινε» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον πατέρα του Μέσι, ο οποίος αν τελικά κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση 18 μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v