Αγωνία για την εξέλιξη με Μοντανιέ στην ΑΕΚ

Το πιθανότερο είναι εντός της ημέρες να μάθουμε εάν ο Γάλλος θα είναι ο νέος τεχνικός της Ένωσης ή εάν η Κυπελλούχος θα στραφεί σε άλλη επιλογή.

Αγωνία για την εξέλιξη με Μοντανιέ στην ΑΕΚ

Σε μια κλωστή φαίνεται να κρέμεται το φλερτ της ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος ήρθε είδε και απήλθε από την Ελλάδα.

Ο Γάλλος τεχνικός είχε τρεις συναντήσεις με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και αποχώρησε χωρίς να υπογράψει αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Ουδείς από την ΑΕΚ έχει αποκαλύψει που έχει «κολλήσει» η συμφωνία (οικονομικό, μεταγραφικό, οργανωτικό), αφού ο Γάλλος τεχνικός έφτασε να συζητάει με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για ζητήματα που αφορούσαν το ρόστερ και γενικώς τον προγραμματισμό.

Από την ΑΕΚ πάντως έχουν καταστήσει σαφές πως δεν έχουν την πολυτέλεια άλλης καθυστέρησης. Επομένως περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες την απάντηση του Μοντανιέ. Μέχρι τότε θα υπάρξουν συζητήσεις και με τον μάνατζερ του Γάλλου, που έμεινε στην Αθήνα, αλλά και με τον ίδιο τον Γάλλο τεχνικό. Και αν τελικά προκύψει συμφωνία, ο Μοντανιέ θα έρθει ξανά στην Ελλάδα από Δευτέρα για να πιάσει δουλειά. Ενώ σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ θα τρέξει να ενεργοποιήσει εναλλακτικές λύσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v