Επιστρέφει ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Ο πρώην τεχνικός των Ανόρθωσης, Ολυμπιακού, εθνικής Γεωργίας και ΑΠΟΕΛ είναι στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο διάδοχος του Γκουστάβο Πογιέτ.

Επιστρέφει ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Τίτλοι τέλους αναμένεται να πέσουν στο σίριαλ του διαδόχου του Γκουστάβο Πογιέτ, αφού η περιπλάνηση της ΑΕΚ σε αχαρτογράφητα νερά (Αρουαμπαρένα, Μοντανιέ, Φιγκ), τη φέρνουν σ' ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο. Τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός που αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ, τη δεκαετία του '90 (1994-1997), ήταν η πρώτη επιλογή από τη στιγμή που «ναυάγησε» η περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ!

Άλλωστε εδώ και καιρό είχε πολλούς υποστηρικτές εντός της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, αφού γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά την ΑΕΚ, ενώ έχει δουλέψει με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, όπως η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ!

Ο Γεωργιανός αφίχθη το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα και σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για τις τελικές επαφές. Λίγα λεπτά μετά τις 10.30 και με επίσημο ένδυμα (κοστούμι) που ενδεχομένως προεξοφλεί επίσημη παρουσίαση, ο Τιμούρ Κετσπάγια έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τον συνόδευε ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ενώ δέκα λεπτά μετά έφτασε στα γραφεία ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στην ΑΕΚ ευελεπιστούν πως οι διαπραγματεύσεις που ήδη ξεκίνησαν, θα ολοκληρωθούν άμεσα με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Κετσπάγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Κετσπάγια, καθώς τον είχε ως ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ για δυο χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v