Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mellon: Δωρεάν σεμινάρια σε Facebook Marketing & Επιτυχημένες Πωλήσεις

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 (ώρα έναρξης 09:30) στην ΟTE Academy και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Mellon: Δωρεάν σεμινάρια σε Facebook Marketing & Επιτυχημένες Πωλήσεις

Δυο ακόμα δωρεάν ανοιχτά σεμινάρια, σε θεματικές που αφορούν κάθε σύγχρονο επαγγελματία: «Facebook Marketing από το Α ως το Ω» και «Βασικές Αρχές Επιτυχημένων Πωλήσεων», πραγματοποιεί η πρωτοβουλία Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων.

Εισηγητές των σεμιναρίων αυτών είναι οι Στέφανος Καράγκος, ιδρυτής και CEO της Xplain και η Μαρίκα Λάμπρου, γενική διευθύντρια της Intersys, (αντίστοιχα) που αφιλοκερδώς προσφέρουν γνώση σε ανέργους και σε όσους θέλουν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 (ώρα έναρξης 09:30) στην ΟTE Academy [Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι] και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης, καθώς τηρείται (αυστηρά) σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή/και τα δύο σεμινάρια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τους εισηγητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v