Η γκάφα της χρονιάς στην πρεμιέρα του Ζιντόνγκ!

Ο μεταφραστής του Ζανγκ Ζιντόνγκ μπέρδεψε τους «νερατζούρι» με την... Μίλαν και έθεσε ως στόχο την επιστροφή τους στην κορυφή! Την ίδια ώρα ο Μπερλουσκόνι επιτέθηκε στους... Κινέζους λέγοντας ότι έτρωγαν παιδιά!

Η γκάφα της χρονιάς στην πρεμιέρα του Ζιντόνγκ!

Λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση του Σίλβιο Μπερλουσκούνι που έβαζε τέλος στα σενάρια πώλησης της Μίλαν σε Κινέζους επενδυτές, η «άσπονδη» εχθρός Ίντερ βιώνει τη μεγαλύτερη γκάφα της χρονιάς.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και «αφεντικό» των «ροσονέρι», άφησε τους πάντες σύξυλους απαντώτας για τα σενάρια πώλησης της Μίλαν: «Οι Κινέζοι Κομμουνιστές έτρωγαν τα μικρά παιδιά... Και εγώ πρέπει να τους δώσω την Μίλαν;».

Την ώρα που ο Μπερλουσκόνι προσπαθεί να κερδίσει λίγη από τη χαμένη του αίγλη και την... αγάπη των φίλων της Μίλαν, το νέο «αφεντικό» της Ίντερ Ζανγκ Ζιντόνγκ δήλωσε ότι στοχεύει στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Ωστόσο, ο «μεταφραστής» αντί για Ίντερ Mιλάνου, είπε σκέτο... Μίλαν, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός στη γειτονική χώρα!

Σαν να λέει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ότι θέλει να ξαναφέρει στην κορυφή τον Ολυμπιακό!

Όλα αυτά τα... ωραία συνέβησαν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κινέζος για την έναρξη της νέας εποχής στο ομάδα του Μιλάνου. Οι τιφόζι της Ιντερ ήταν έτοιμοι μπροστά στους υπολογιστές τους συνδεδεμένοι με το live-stream του Inter Channel για τα πρώτα λόγια του νέου αφεντικού. Οπως εκπληκτικά περιγράφει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, Ansa, τα φώτα άρχισαν να παίζουν, από τα ηχεία ακούστηκε ο ύμνος των Νερατζούρι και οι οθόνες έδειχναν highlights από ιστορικούς θριάμβους του κλαμπ.

Ο Zhang Jindong άρχισε την ομιλία του, όμως στο σκηνικό κάτι δεν δούλεψε σωστά. Ο μεταφραστής φάνηκε από την αρχή ότι έχει πρόβλημα με τα ιταλικά του και την πιο ακατάλληλη στιγμή έκανε την πιο απίστευτη γκάφα λέγοντας στην οικογένεια της Ιντερ ότι η διοίκηση «θέλουμε να ξαναφέρει την Μίλαν στην κορυφή».

Αμέσως μετά την ατάκα η σύνδεση με το Inter Channel έπεσε και τα social media πήραν φωτιά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η κινεζική εταιρία Suning Commerce Group θα έχει το 68,5% των μετοχών, ο Ερικ Τοχίρ έπεσε στο 31% και το υπόλοιπο 0,45% θα παραμείνει σε χέρια μικρομετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v