Νέο συμβόλαιο-μαμούθ για Λιονέλ Μέσι

Οι αποδοχές του Αργεντινού θα φτάσουν τα 150 εκατ. ευρώ, ενώ στις προθέσεις των Καταλανών είναι να επεκτείνουν τα συμβόλαια και των Νεϊμάρ και Σουάρες!

Νέο συμβόλαιο-μαμούθ για Λιονέλ Μέσι

Oι δικαστικές περιπέτειες του Λιονέλ Μέσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής των 4 εκατ. ευρώ δεν αλλάζουν τον προγραμματισμό της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι στα πλάνα των «μπλαουγκράνα» είναι η επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2022.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», ο 28χρονος Αργεντινός είναι ο πρώτος που κλήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, μάλιστα, αναφέρει πως οι υπογραφές έχουν καθυστερήσει επειδή ο πατέρας του Μέσι βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα, διαφορετικά οι συζητήσεις θα είχαν ήδη ολοκληρωθεί.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια τη γνωστή της «μαγική» επιθετική τριπλέτα, καθώς οι επόμενοι που αναμένεται να καλέσει για να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους είναι οι Λούις Σουάρες και Νεϊμάρ, οι οποίοι δεσμεύονται μέχρι το 2019 και 2018 αντίστοιχα.

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται ότι οι αποδοχές του Μέσι θα αγγίξουν στα 25 εκατ. ευρώ, οπότε μιλάμε για συμβόλαιο 150 εκατ. ευρώ για την επόμενη εξαετία!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v