Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Σαββίδης πίσω από τη χρηματοδότηση και της Ροστόφ

Ο ομογενής επιχειρηματίας, εκτός από την πλήρη κάλυψη των μεγάλων αναγκών του ΠΑΟΚ, είναι στους «χρυσούς» επενδυτές της ρωσικής ομάδας που διεκδίκησε μέχρι το τέλος το Πρωτάθλημα.

O Σαββίδης πίσω από τη χρηματοδότηση και της Ροστόφ
Η "Agrokom" του Ιβάν Σαββίδη είναι από τους βασικούς χορηγούς της Ροστόφ, η οποία ήταν η ευχάριστη έκπληξη του ρωσικού Πρωταθλήματος, διεκδικώντας τον τίτλο μέχρι το τέλος, έστω και εάν τελικά κατέληξε στα χέρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα της πόλης στην οποία βρίσκονται οι επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη κατάφερε να ξεπεράσει ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportbo.ru, το μπάτζετ της Ροστόφ για τη σεζόν 2015-2016 έφτασε τα 30 εκατ. δολάρια και ήταν μαζί με αυτό της Τέρεκ Γκρόζνι στην όγδοη θέση.

Τα περισσότερα χρήματα δαπάνησε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (185 εκατ. δολάρια) που τερμάτισε τρίτη, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ είχε η Σπάρτακ Μόσχας με 120 εκατ. δολάρια, τρίτη ήταν η Λοκομοτίβ Μόσχας με 90 και τέταρτη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 80 εκατ. δολάρια, η οποία πήρε τελικά τον τίτλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v