Ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να αγοράσει παίχτη της Μπάγερν

Ο Ισπανός τεχνικός έχει υπογράψει ειδικό όρο και έτσι δεν μπορεί ν' αποκτήσει ποδοσφαιριστή από την προηγούμενη ομάδα του. Την αποκάλυψη έκανε ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος εμφανιζόταν στη μεταγραφική λίστα των «πολιτών».

Ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να αγοράσει παίχτη της Μπάγερν

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να είναι ηγεμονικό, αλλά έχει και ένα μεγάλο... stop, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των «γαλάζιων».

Ο Ισπανός τεχνικός έχει το ισχυρότερο συμβόλαιο προπονητή στον πλανήτη, με ετήσιες αποδοχές ν' αγγίζουν τα 28 εκατ. ευρώ, αλλά σε βάθος διετίας φτάνει τα 56 εκατ. ευρώ!

Συγχρόνως για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας με τους «πολίτες», ο Γκουαρδιόλα έχει στα χέρια για να δαπανήσει μεταγραφικά το ποσό των 200 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο δεν θα μπορεί ν' αγγίξει κανέναν από την προηγούμενη ομάδα του. Την Μπάγερν Μονάχου.

Αυτό αποκάλυψε ο Ντάγκλας Κόστα, ερωτηθείς για τα σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας: «Αν θα ήμουν ανοιχτός σε ενδεχόμενη πρόταση της Σίτι; Υπάρχει κάτι στο συμβόλαιο του Γκουαρδιόλα, ένας ειδικός όρος, που δεν του επιτρέπει να πάρει παίκτες από την Μπάγερν. Προσωπικά θέλω να μείνω εδώ για χρόνια, αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία του συλλόγου», δήλωσε ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ των Βαυαρών στη «Globo Esporte».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v