Euro 2016: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο σημερινό μενού

Η Αλβανία στο ντεμπούτο της σε τελική φάση αντιμετωπίζει την Ελβετία (16.00). Στις 19.00 συγκρούονται η Ουαλία του Μπέιλ με την Σλοβακία ενώ στις 22.00 είναι η μεγάλη αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Ρωσία.

Euro 2016: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο σημερινό μενού

Mετά τη αγχωτική νίκη της Γαλλίας στη πρεμιέρα του Euro κόντρα στη Ρουμανία (2-1), το μενού της δεύτερης ημέρας περιλαμβάνει τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Στις 16:00 το πρώτο ματς της ημέρας με την Αλβανία να κοντράρεται με την Ελβετία στο δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου. Οι Αλβανοί στην πρώτη τους παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης στοχεύουν στην έκπληξη.

«Δεν θέλω να είμαστε τουρίστες. Τα παραμύθια συμβαίνουν», ανέφερε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Στις 19:00 η Ουαλία αντιμετωπίζει την Σλοβακία στον πρώτο αγώνα του Β' Ομίλου. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος έχει σηκώσει στους ώμους του την εθνική του ομάδα στα προκριματικά. Πλέον καλείται να το κάνει και στην τελική φάση της διοργάνωσης έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το βράδυ, στις 22:00 είναι το μεγάλο ματς της ημέρας με την Αγγλία και τη Ρωσία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο δεύτερο ματς του Β' ομίλου.

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Euro 2016

16:00 – Α' Όμίλος
Αλβανία – Ελβετία

19:00 – Β' Όμιλος
Ουαλία – Σλοβακία

22:00 – Β' Όμιλος
Αγγλία – Ρωσία

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v