Για πάντα στο «λιμάνι» ο Σπανούλης

Το ραντεβού του αρχηγού των Πρωταθλητών με τους αδερφούς Αγγελόπουλους είχε αίσιο τέλος και ο πρωταγωνιστής των φετινών τελικών της Basket League θα ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Για πάντα στο «λιμάνι» ο Σπανούλης

Τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το 2018 θα φοράει ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο «Kill Bill» συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα του Πειραιά και θα συνεχίσει να ηγείται των ερυθρολεύκων!

Η συνάντηση ήταν διάρκειας 5 ωρών σε άριστο κλίμα, με τον Σπανούλη να συμφωνεί για τα επόμενα 2 χρόνια με μειωμένες αποδοχές. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

«Είμαι ευχαριστημένος. Το να τα βρω και πάλι με τους προέδρους ήταν μια πολύ εύκολη διαδικασία. Τους ευχαριστώ πολύ που με κράτησαν στον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια. Εύχομαι νέες επιτυχίες και ονειρικές στιγμές και για τα επόμενα χρόνια με την ομάδα», δήλωσε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους φίλους της ομάδας, έξω από τα γραφεία της οικογένειας Αγγελόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v