Έσβησαν οι πυρκαγιές στον Βαρνάβα

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:45 σε τρία διαφορετικά σημεία και μέχρι να επέμβουν τα αεροπλάνα, η φωτιά πήρε έκταση χιλιομέτρων και κατέβαινε με σφοδρότητα προς την κατοικημένη περιοχή.

Έσβησαν οι πυρκαγιές στον Βαρνάβα

Κατασβέστηκε επιτυχώς η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον Βαρνάβα Αττικής, η οποία έκαψε χαμηλή βλάστηση μεταξύ του κοιμητηρίου και του ΧΥΤΑ της περιοχής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:45 σε τρία διαφορετικά σημεία και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, οι υπάλληλοι της Κοινότητας και η Πολιτική Προστασία του Δήμου. Στην πορεία και μέχρι να επέμβουν τα αεροπλάνα, η φωτιά πήρε έκταση χιλιομέτρων και κατέβαινε με σφοδρότητα προς την κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων, 15 οχήματα από Μαραθώνα, Μάκρη, Αγ Στέφανο, Καπανδρίτι , Διόνυσο μαζί με τον Δήμαρχο Διονύσου , Πεντέλης , Κρυονερίου , Ραφήνας κλπ υδροφόρες από την γύρω περιοχή, ενώ από αέρος συμμετείχαν στις προσπάθειες της κατάσβεσης τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Με το που ξεκίνησαν οι ρίψεις από αέρος η φωτιά άρχισε να περιορίζεται μέχρι που δύο ώρες αργότερα είχε κατασβεστεί πλήρως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v