Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Χιλή στον τελικό με την Αργεντινή

Το παιχνίδι διακόπηκε για δύο ώρες εξ' αιτίας καταιγίδας που έπληξε το Σικάγο! Αράνγκις και Φουενσαλίδα τα γκολ για τους Χιλιανούς. Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός.

Η Χιλή στον τελικό με την Αργεντινή

Η Χιλή κέρδισε με σκορ 2-0 την Κολομβία στο Σικάγο, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Copa America Centenario, όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή. Οι δύο ομάδες, αναμετρήθηκαν και στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης με νικήτρια την ομάδα του Λιονέλ Μέσι (2-1).

Η Χιλή «καθάρισε» γρήγορα την αναμέτρηση στο «Σόλτζερ Φιλντ», αφού μόλις στο 4ο λεπτό, προηγήθηκε μετά από προβολή του Αράνγκις ενώ στο 11' μετά από σουτ του Σάντσες στο δοκάρι, ο Φουενσαλίδα έκανε εύκολα το 2-0.

Στο 57', τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Κολομβιανούς, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάρλος Σάντσες, για μαρκάρισμα στον Αράνγκις.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μέντελ, Γιάρα, Μπεουσαχούρ, Αράνγκις, Σίλβα, Eρνάντεζ (29' Πούλγκαρ), Φουενσαλίδα (75' Έντσον Πους), Βάργκας (88' Μαρκ Γκονζάλες), Σάντσεθ.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Αρίας, Κρίστιαν Ζαπάτα, Μουρίγιο, Φάμπρα (73' Πέρεθ), Σάντσεθ, Τόρες, Κουαδράδο, Ροντρίγκεζ, Καρντόνα (46' Μορένο), Μαρτίνεζ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v