Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό

Αιφνιδιαστική αλλαγή στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να επιστρέφει ως πρώτος προπονητής. Ήταν βοηθός του Μίτσελ. Προς Πόρτο ο Σίλβα!

Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αφού ο Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή και οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν τον Ισπανό Βίκτορ Σάντσεθ. Πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και συνεργάτη του Μίτσελ, στη θητεία του τελευταίου στους «ερυθρόλευκους»!

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Προφανώς ο Σίλβα είχε ενημερώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εξ ου και η άμεση ανακοίνωση της πρόσληψης του Σάντσεθ.

Λογικά ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, αφού υπήρχε έντονο πρέσινγκ από την Πόρτο!

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του Ολυμπιακού. Πρώτα για τον Σίλβα: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

Και εν συνεχεία για τον Σάντσεθ: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v