Με Λεντέσμα η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο 34χρονος μέσος είναι από το βράδυ της Δευτέρας στο Τέχελεν της Ολλανδίας και συζητάει με τους «πράσινους» την προοπτική υπογραφής του για 1+1 χρόνο. Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής, «αγκάθι» το οικονομικό.

Με Λεντέσμα η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με μια... έκπληξη ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού σε αυτήν συμμετείχε και ο Αργεντινός Κριστιάν Λεντέσμα, που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Τέχελεν της Ολλανδίας!

Ο 34χρονος μέσος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού το προηγούμενο διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις. Στα θετικά είναι επίσης ότι οπτικά φαίνεται «στεγνός». Δίχως παραπανήσια κιλάκια.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης προτιμήθηκε να τρέξει μαζί με Λέτο, Μολέδο, Βιγιαφάνες, Ιβανόφ και Κουρτουμπή.

O Αργεντινός είναι επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά είναι προφανές ότι οι «πράσινοι» θέλησαν να τον τσεκάρουν, προτού υπογράψει, με δεδομένο ότι την περσινή σεζόν έκανε μόλις 4 συμμετοχές με τη βραζιλιάνικη Σάντος και από τον Ιανουάριο ήταν ελεύθερος!

Το ζητούμενο πλέον είναι να τα βρουν και στο οικονομικό, αφού ο Παναθηναϊκός του δίνει ένα συμβόλαιο που φτάνει τις 500.000 ευρώ, ενώ ο πρώην άσος των Λέτσε, Λάτσιο και Σάντος ήταν μαθημένος σε αποδοχές που ξεπερνούσαν το 1 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v