Η Γιουνάιτεντ παρουσίασε τον Μουρίνιο

Την επιστροφή των «μπέμπηδων» στην κορυφή έθεσε ως στόχο ο Πορτογάλος τεχνικός, υποστηρίζοντας ότι θα κυνηγήσει τα ρεκόρ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Η Γιουνάιτεντ παρουσίασε τον Μουρίνιο

Τους στόχους του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτου συνέντευξη Τύπου ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε αποφασισμένος να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στις παλιές δόξες της επισημαίνοντας ότι έχει έρθει στο «Όλντ Τράφορντ» για να κατακτήσει τα πάντα.

«Θα ήταν κάπως ρεαλιστικό να πω ότι πάμε να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στο Champions League και στην πρώτη τετράδα. Δεν είμαι καλός σε αυτό και δεν θα ήθελα άλλωστε να είμαι. Είμαι περισσότερο επιθετικός. Μου αρέσει να κερδίζω. Πάντα ήμουν έτσι με τα ρίσκα που αυτό έχει. Τα θέλω όλα. Θέλω να κερδίζω, να παίζω καλό ποδόσφαιρο, δεν θέλω να δέχομαι γκολ.

Θέλω τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν. Δεν κρύβομαι. Κυνηγάω το ρεκόρ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που της αρμόζει να βρίσκεται στο Champions League. Θέλουμε να οδηγήσουμε αυτόν τον σύλλογο τον Ιούλιο του 2017 εκεί που ανήκει», υπογράμμισε ο Μουρίνιο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v