Συνάντηση των «μεγάλων» της Super League, με διάθεση να τα βρουν...

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι εκπρόσωποι και όχι οι μεγαλομέτοχοι του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Συνάντηση των «μεγάλων» της Super League, με διάθεση να τα βρουν...

Μετά από αρκετούς μήνες εμφυλιοπολεμικής κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια αχτίδα φωτός γεννιέται για τη σύναψη συμφωνίας για τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος.

Μιας συμφωνίας που θ' αφορά την Λίγκα (προεδρία, λειτουργία), τα εμπορικά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και φυσικά τη σχέση με την ΕΠΟ και κατ' επέκταση με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Επί της ουσίας πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ηρακλείου και συγκεκριμένα του Νίκου Τζώρτζογλου που προσπαθούσε εδώ και καιρό να κλείσει αυτό το ραντεβού.

Από τον Ολυμπιακό αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Γιάννης Βρέντζος, από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος, από την ΑΕΚ ο Αλέξης Δέδες και από τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε επιστολή που είχε στείλει πρόσφατα ο κ. Τζώρτζογλου ανέφερε: «Η συνάντηση θα έχει συναινετικό χαρακτήρα, με γνώμονα ότι ίσως η μόνη ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η εξεύρεση λύσεων κοινής αποδοχής, με την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων.

Το αποτέλεσμα αυτής δεν δεσμεύει κανέναν και οι αποφάσεις και τα συμπεράσματά της θα έχουν συμβουλευτικό και μόνο χαρακτήρα στα θεσμικά εκείνα όργανα που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v