Ευρωπαϊκός άνεμος πνέει στα Γιάννενα

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι με το ένα πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού πήρε μια μεγάλη και «καθαρή» νίκη κόντρα στους Νορβηγούς που θα κυνηγήσουν το θαύμα στη ρεβάνς!

Ευρωπαϊκός άνεμος πνέει στα Γιάννενα

Η κλήρωση της Παρασκευής (15/7) στη Νιόν της Ελβετίας μπορεί να έχει το ζευγάρι ΠΑΣ Γιάννενα – Οντ Γκρένλαντ, αλλά η ελληνική ομάδα μετά το σημερινό 3-0 μάλλον θα πρέπει να κάνει τα πλάνα της για τον επόμενο αντίπαλό της!

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσειςκαι με σκόρερ τους Μιχαήλ (7'), Ναδάλες (31') και Ακόστα (68'), είναι με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο, έστω και εάν υπάρχει η ρεβάνς της 21ης Ιουλίου στη Νορβηγία.

Μόλις στο 7' ο Ακόστα εκτέλεσε το κόρνερ από την αριστερή πλευρά και ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχαήλ, που έπιασε με τη μία το αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ, σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στις εξέδρες των «Ζωσιμάδων».

Στο 31' ο Καρανίκας βρήκε μέσα στην περιοχή της Οντ την κίνηση του αριστερού μπακ-χαφ, Ναδάλες, και ο τελευταίος με ωραίο «τσίμπημα» έκανε το 2-0, δίνοντας πολύ μεγάλο προβάδισμα στον «Άγιαξ».

To τελικό 3-0 πέτυχε ο Ακόστα στο 68' και έδωσε διαστάσεις... θριάμβου στη νίκη του ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (80' Δώνης), Τζημόπουλος, Ακόστα (91′ Σκόνδρας), Φερφελής (77' Κόντε), Λόπεζ, Καρανίκας, Κοζορώνης.

Οντ: Ρόσμπαχ, Ρουντ, Γκρούγκαρντ, Μπέργκ (46' Γένσεν), Χάλβορσεν, Γιόχανσεν, Νόρντκβελ, Νίλσεν (76' Χάουγκεν), Χάγκεν, Έρικσεν, Ακαμπουέζε (88' Μπέργκεν).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v