Στα μαλακά ο ΠΑΟ, στα... δύσκολα ΑΕΚ και ΠΑΣ

Οι «πράσινοι» θ' αντιμετωπίζουν τον νικητή του ζευγαριού ΑΙΚ Στοκχόλμης – Γιουρόπα Γιβραλτάρ. Η Ένωση έπεσε στη γαλλική Σεντ Ετιέν και οι Γιαννιώτες (εάν προκριθούν) με την ολλανδική Αλκμάαρ.

Στα μαλακά ο ΠΑΟ, στα... δύσκολα ΑΕΚ και ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε τον περσινό του... εφιάλτη, την Γκαμπάλα, αλλά και ομάδες σαφώς πιο επικίνδυνες όπως θα ήταν η Αμπερντίν και θα βρει στον δρόμο του για τον 4ο προκριματικό γύρο του Europa League, τον νικητή της αναμέτρησης ΑΙΚ Στοκχόλμης – Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ.

Στο πρώτο ματς η σουηδική ομάδα, πέρσι αποκλείστηκε με δύο ήττες από τον Ατρόμητο (3-1, 1-0), νίκησε με 1-0 με γκολ στην εκπνοή (89ο λεπτό).

Η ομάδα του Στραματσόνι θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο Απόστολος Νικολαΐδης, στις 4 Αυγούστου.

Αντιθέτως πολύ πιο δύσκολη είναι η κλήρωση για την ΑΕΚ που θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει μια γαλλική ομάδα. Την Σεντ Ετιέν.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στη Γαλλία στις 28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 4 Αυγούστου. Η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 Αυγούστου.

Άτυχος και ο ΠΑΣ Γιάννινα που εάν εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στη νορβηγική Οντ (3-0 το α' ματς), τότε θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Αλκμάαρ.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα κληθούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα -αρχικά- στην Ολλανδία όπου θα γίνει και το πρώτο ματς στις 28 Ιουλίου. Στις 4 Αυγούστου θα φιλοξενήσουν την Αλκμάαρ στους "Ζωσιμάδες" με στόχο να τσεκάρουν το εισιτήριο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v