Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μια ανάσα από τον Ισπανό Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός

Ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ έχει τριετή θητεία στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ, ενώ πέρσι έλαμψε με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μια ανάσα από τον Ισπανό Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός
Στη τελική ευθεία είναι η απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές είναι σε συνεχή επικοινωνία και εκτιμάται ότι ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει ολοκληρωθεί το deal.

Από το ξεπέταγμα με τη Βαλένθια του Κατσικάρη το 2006, μέχρι και την τριετή του εμπειρία στο ΝΒΑ (Πόρτλαντ), αλλά και τη συνεχή του παρουσία με την εθνική Ισπανίας, η «νυχτερίδα» ανεβάζει χρόνο με το χρόνο τις μετοχές του και αποτελεί έναν εκ των πιο περιζήτητων παικτών στην Ευρώπη.

Ο 27χρονος την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν στην Ευρωλίγκα είχε μέσο όρο 9.4 πόντους με 40% από το τρίποντο, 5.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον στα 28 του, παίζει το πιο ώριμο μπάσκετ στην καριέρα του, είναι χρήσιμος σε άμυνα και επίθεση, πολυσύνθετος (μπορεί και στο «3») και πάντα θετικός και ποτέ ζημιογόνος για την ομάδα του, ακόμα και στην κακή του βραδιά.

Δεν είναι ο αθλητικός ψηλός, όχι ότι φείδεται αθλητικών προσόντων, ωστόσο τα δυνατά του στοιχεία, είναι το σουτ και η εξαιρετική του τεχνική (παίζει με πλάτη και με πρόσωπο στο καλάθι).

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και ο Βίκτορ Κλαβέρ φορέσει την πράσινη φανέλα, τότε το τριφύλλι αναμένεται να έχει πολύ δυνατή γραμμή ψηλών, αφού ήδη δεσπόζουν σε αυτή οι Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Γκιστ, Γιάν

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v