Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Άρη Λεμεσού στο ντεμπούτο Αλμέιδα

Η Ένωση δεν εντυπωσίασε αλλά ακολούθησε την τακτική του Κετσπάγια και κράτησε και πάλι το μηδέν στα μετόπισθεν. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Πορτογάλος άσος.

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Άρη Λεμεσού στο ντεμπούτο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ, στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους, επικράτησε 2-0 του Άρη Λεμεσού στο ντεμπούτο του Ούγκο Αλμέιδα, με γκολ των Πέκχαρτ και Τζανετόπουλου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε μεγάλο βαθμό κοντά στα «θέλω» του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είδε τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν μια ομάδα που απλά έκανε άμυνα και περίμενε τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ, πίεσε ψηλά, «χάλασε» τις πρώτες μπάλες του Άρη και κατάφερε να σκοράρε και με τον Πέκχαρτ (12'), ύστερα από την ωραία ατομική ενέργεια του Βάργκας.

Η Ένωση έβγαλε στο χορτάρι πράγματα που δουλεύτηκαν στην προετοιμασία, ενώ παράλληλα δημιούργησε και άλλες καλές ευκαιρίες με τους Μάνταλο, Βάργκας και Μπαρμπόσα, οι οποίοι έδειχναν ορεξάτοι.
Στο ίδιο μήκος κύματος πήγε και το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κετσπάγια διατήρησε για λίγα λεπτά ακόμα την ίδια ενδεκάδα, η οποία συνέχισε να ελέγχει το ματς και να δημιουργεί ευκαιρίες. Μετά το 65' ξεκίνησαν και οι αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε ελαφρώς, όμως η φιλοσοφία των «κιτρινόμαυρων» δεν άλλαξε εντός αγωνιστικού χώρο. Οι φάσεις συνέχισαν να δημιουργούνται, από ένα λάθος του αντίπαλου κίπερ ήρθε ένα δεύτερο γκολ από τον Τζανετόπουλο (86'), όμως οι πολλές χάμένες ευκαιρίες είναι κάτι που στην ΑΕΚ, ευελπιστούν να λύσει ο Ούγκο Αλμέιδα.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (81' Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι (77' Λαμπρόπουλος), Ντίντακ (72' Ντίας), Σιμόες (70' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (81' Τζανετόπουλος), Μάνταλος (76' Αλμέιδα), Μπαρμπόσα (70' Πλατέλλας), Βάργκας (58' Μπακασέτας), Πέκχαρτ (63' Αραβίδης)

Άρης Λεμεσού (Θαλής Θεοδωρίδης): Γκολτς (76' Τσιάκκας), Θεοφίλου, Αλβάρες, Τόμας (87' Μαλεκίδης), Πούλχακ (57' Τζιτζικαλάκης), Κυριακού (77' Χριστοδούλου), Παχίπης (68' Παναγή), Αντωνίου (87' Χαραλάμπους), Πρεντέσκου (55' Φράγκου), Μαρτσάκης (85' Μασόνου), Κύπρου (62' Σκούρτης)

Τυπικά παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελούν οι Ντιέγκο Μπουονανότε και Αμπλαγιέ Φαγέ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ντιέγκο Μπουονανότε και Αμπλαγιέ Φαγέ, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v