Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 την Τσβόλε

Οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Λεντέσμα, Λουντ, Γουακάσο και Μπεργκ. Δεν απειλήθηκαν στην άμυνα, ενώ επιθετικά έδειξαν πολλές αρετές. Ικανοποιημένος ο Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 την Τσβόλε
Μια εβδομάδα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς (ΑΙΚ Στοκχόλμης ή Γιουρόπα) ο Παναθηναϊκός πέταγε φωτιές και νίκησε με το εμφατικό 4-0 την ολλανδική Τσβόλε (8η στο περσινό Πρωτάθλημα).

Οι «πράσινοι» κέρδισαν με το «καλημέρα» πολλά από τους νεοποκτηθέντες. Ο Λεντέσμα πέρα από την κυκλοφορία και τα αμυντικά του καθήκοντα, έδειξε ότι διαθέτει και ένα πολύ δυνατό σουτ. Έτσι ήρθε το 1-0.

Ο Γουακάσο ήταν κινητικός, με καλή τεχνική και πέτυχε ένα γκολ ποίημα (3-0), ενώ ο Χουλτ με τον Ιμπάρμπο έκρυψαν την μπάλα στο 2-0 (γκολ ο Λουντ)!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τους σκόρερ ο Μπεργκ (4-0) που βρήκε πολλούς παίκτες να γεμίζουν την περιοχή...

Για τον Παναθηναϊκό το θετικό είναι ότι δείχνει να βρίσκει αρκετές επιλογές στην επιθετική γραμμή, αφού αμυντικά δεν απειλήθηκε από την ολλανδική ομάδα.

Τα γκολ

27′ Ο Λεντέσμα με μακρινό σουτ από τα 25 μέτρα αιφνιδιάζει το τερματοφύλακα της Τσβόλε και ανοίγει το σκορ! Εξαιρετική εκτέλεση από τον Αργεντινό που έχει μεγάλη

37' Από συνεργασία Μπεργκ, Ιμπάρμπο και Χουλτ, η μπάλα φτάνει στον Λουντ που πετυχαίνει το 2-0! Γκολ για σεμινάριο από τους «πράσινους».

40' Ωραία ενέργεια του Γουακάσο, με φαλτσαριστό σουτ διαμορφώνει το 3-0. «Άγαλμα» ο τερματοφύλακας της Τσβόλε.

67′ Από ωραία συνεργασία Χουλτ και Βιγιαφάνιες, ο Αργεντινός βρήκε τον Μπεργκ μέσα στην περιοχή και ο Σουηδός πλάσαρε και έκανε το 4-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ (83' Ο. Βλαχοδήμος), Μέστο (73' Ρέις), Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (64' Μολέδο), Χούλτ (73' Νάνο), Ζέκα (73' Στάικος), Λουντ, Λεντέσμα (79' Π. Βλαχοδήμος), Ιμπάρμπο (64' Βιγιαφάνιες), Γουακάσο (64' Μπουμάλ) και Μπέργκ.

ΤΣΒΟΛΕ: Φαν ντε Χαρτ, Φαν Πόλεν, Φαν ντε Πάβερτ, Μαρσέλις, Σάιμακ, Μόκχαρτ, Ακχαμπάρ, Μένιγ, Μπράμα, Εχιζίμπουε, Φάρμενταμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπεγκουα, Χαπτμάιερ, Νάιλαντ,Σάντλερ, Κβίντα, Σέκνκεφελντ, Φαν Λόι, Τόμας, Καραγκούνης, Εβρέ, Μαστούρ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v