Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Κέι Σι Ρίβερς πρόλαβε τον Παναθηναϊκό

Ο Αμερικανός γκάρντ ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με το σήμα του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους «φίλους» του ότι τον περιμένει μια συναρπαστική σεζόν.

Ο Κέι Σι Ρίβερς πρόλαβε τον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Πρωταθλητής Ευρώπης, πρόπερσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Κέι Σι Ρίβερς, αφού ο Αμερικανός ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους»!

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κρατήθηκε και ενημέρωσε το προφίλ του στο Instagram, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία με το σήμα του «εξάστερου» και έγραψε: «Είναι επίσημο! Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν»!

Ο Ρίβερς προέρχεται από τη Ρεάλ με την οποία πανηγύρισε, εκτός των άλλων τίτλων, και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας (στη Μαδρίτη το 2015). Επίσης έχει πλούσiα ευρωπαϊκή εμπειρία αφού αγωνίζεται στη "Γηραιά" Ηπειρο από το 2009.
Εχε παίξει σε Μπένετον, Ροάν, Βίρτους Μπολόνια, Κούμπαν, Χίμκι αλλά και στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρίβερς είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Μπουρούση, Σίγκλετον και Τζέιμς.
Κατά την περσινή Ευρωλίγκα, ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε 27 ματς και είχε 6,6 πόντους κατά μέσο όρο με 54,3 στα δίποντα, 37,1% στα τρίποντα και 70,8 % στις βολές. Είχε επίσης 1,8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0,7 κλεψίματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Μπουρούση τη σεζόν 2014-15 στη Ρεάλ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v