Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έξω φρενών ο Μαρινάκης για τη «λευκή ισοπαλία»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ, λέγοντας στους παίκτες ότι εάν αποκλειστούν θα πάνε στα σπίτια τους! Ειδική αναφορά και στον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Έξω φρενών ο Μαρινάκης για τη «λευκή ισοπαλία»

Εκτός εαυτού ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ισοπαλία (0-0) με την Χαποέλ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας κι έτριξε τα δόντια στους παίκτες, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα ενόψει του επαναληπτικού.

«Αυτή δεν ήταν η εικόνα που περίμενε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτός δεν είναι ο δικός μου Ολυμπιακός. Και αν δεν το γυρίσετε, την Τετάρτη στο Ισραήλ, μην γυρίσετε! Να πάτε κατευθείαν σπίτι σας. Αν δεν προκριθείτε να πάτε σπίτια σας και θα πάρω άλλους παίκτες για τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε!», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θέλησε να θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους, βλέποντας άλλωστε και τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τους «ερυθρόλευκους» μετά το τέλος του αγώνα.

Για να κλείσει λέγοντας: «Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο αυτήν την εποχή και λίγο αντέδρασε με αυτήν την εικόνα. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα από όλους. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Μια ομάδα 60 εκατομμυρίων απέναντι σε μια ομάδα με 10 εκατομμύρια μπάτζετ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v