Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O ΠΑΣ ηττήθηκε με 1-0 από την Άλκμααρ

Η ολλανδική ομάδα επικράτησε, αλλά οι Γιαννιώτες θα έχουν την ευκαιρία στη ρεβάνς στο Περιστέρι να διεκδικήσουν το όνειρο μιας δεύτερης πρόκρισης.

O ΠΑΣ ηττήθηκε με 1-0 από την Άλκμααρ

Ο ΠΑΣ πέρασε ένα δύσκολο 90λεπτο, πάλεψε κόντρα σε μια καλύτερη Άλκμααρ, ηττήθηκε 1-0 και πλέον θέλει στον επαναληπτικό να κάνει την ιστορική ανατροπή και να πετάξει έξω τους Ολλανδούς από τη συνέχεια του Europa League.

Από το πρώτο λεπτό στην Ολλανδία, με τον ΠΑΣ να είναι μόνιμα σε θέση άμυνας, να μην μπορεί να βγει... παραέξω από την περιοχή του και το 1-0, με το γκολ του Λούκασεν να είναι, μάλλον, φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός δεν άλλαξε στο ελάχιστο. Η Άλκμααρ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, οι αλλαγές του Πετράκη προσπάθησαν κάπως να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και φυσικά αφήνει ελπίδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του επαναληπτικού.

Άλκμααρ: Ροσέτ, Γιόχανσον, Φλάαρ, Χαπς, Γιαχανμπάχ (63′ Γκαρσία), Φαν Όβερεεμ (88′ Σέουντιεν), Βέγκχορστ (63′ Φράιντεϊ), Χένρικσεν, Σόουζα, Λούκασεν, Βούιτενς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (75′ Δώνης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Φερφελής (50′ Μαμπούλου), Λόπεζ, Καρανίκας, Κοζορώνης (62′ Κούρτης).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v