O Ζλάταν άλλαξε ξενοδοχείο λόγω... πισίνας

Ο ιδιόρρυθμος Σουηδός επιθετικός άφησε το «Lowry Hotel», που διαμένει η Γιουνάιτεντ για το «Radisson Blu» που είναι η επιλογή των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ για να μπορεί να κάνει τα μπανάκια του!

O Ζλάταν άλλαξε ξενοδοχείο λόγω... πισίνας

Σε διαφορετικό ξενοδοχείο από αυτό που διαμένει συνήθως η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει ο Ζλάταν για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό που είχε κλείσει η ομάδα δεν είχε... πισίνα!

Ο Ίμπρα δεν έχει μετακομίσει ακόμα στο νέο του σπίτι στο Μάντσεστερ και μέχρι τότε θα έμενε, υποτίθεται, στο «Lowry Hotel», ξενοδοχείο όπου μένουν οι «κόκκινοι διάβολοι» πριν τα εντός έδρας παιχνίδια.

Έλα όμως που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν διαθέτει πισίνα, και ο Σουηδός σούπερ σταρ δε θέλει να περάσει το καλοκαίρι του χωρίς να κάνει τα... μπανάκια του! Γι' αυτό λοιπόν, πήρε την απόφαση και μετακόμισε στο «Radisson Blu», το οποίο διαθέτει πισίνα.

Βέβαια, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι εκείνο που προτιμάει η Σίτι και διανυκτερεύει συνήθως η αποστολή της όποτε δίνει ματς στο Μάντσεστερ, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τον Ίμπρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v