Χωρίς τον Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με Μπερ Σεβά

Ο Σουηδός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και «κόπηκε» από την αποστολή των «ερυθρολεύκων». Επίσης στην Αθήνα θα μείνουν οι Σιόβας και Ομάρ που εξακολουθούν να έχουν προβλήματα.

Χωρίς τον Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με Μπερ Σεβά

Απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, πριν από την απογευματινή πτήση για το Ισράηλ για τη ρεβάνς της Τετάρτης με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά και δεν κατέστη δυνατό να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός είχε δυσανασχετήσει την ώρα της αλλαγής του στο πρώτο παιχνίδι με τη Χάποελ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Βίκτορ Σάντεθ.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Σιόβας και Ομάρ, οι οποίοι είναι τραυματίες, και ο Κασάμι, ο οποίος αναμένεται να δοθεί σε σύλλογο του εξωτερικού.

Η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v