Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόβλεψη για κατάκτηση πέντε μεταλλίων

Το Associated Press προβλέπει ότι η Ελλάδα θα πάρει δύο χρυσά, με τους Πετρούνια (κρίκους) και Γιαννιώτη (κολύμβηση) και τρία χάλκινα με τις Στεφανίδη (επί κοντώ), Παπαχρήστου (μήκος) και Κορακάκη (σκοποβολή).

Πρόβλεψη για κατάκτηση πέντε μεταλλίων

Πέντε φορές θα ανέβουν Έλληνες αθλητές στα σκαλοπάτια του βάθρου των Ολυμπιακών αγώνων της Βραζιλίας, εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις του διεθνούς πρακτορείου εδήσεων, Associated Press.

Μάλιστα η πρόβλεψη μιλάει για δύο χρυσά και τρία χάλκινα.

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου θα βρεθεί ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους όπου εκτιμάται πως θ' αφήσει πίσω του τον Κινέζο ανταγωνιστή του Χάο Γιου, αλλά και τον Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν.

Το άλλο χρυσό το δίνουν στον Σπύρο Γιαννιώτη, για τον οποίο εκτιμούν πως στα 36 του χρόνια θα ξεπεράσει τους Βιλιμόφσκι και Ράιχερ στα 10.000 μέτρα ανοικτής θαλάσσης.

Το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων δεν βλέπει την Κατερίνα Στεφανίδη στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου αλλά στο 3ο, μιας και θεωρεί πως θα την ξεπεράσουν η Αμερικανίδα Σουρ, αλλά και η Βραζιλιάνα Μούρερ, ενώ στην 3η θέση στα αγωνίσματα του στίβου και συγκεκριμένα στο τριπλούν, δίνουν την Βούλα Παπαχρήστου θα βρεθεί κάτω από το σούπερ φαβορί την Κολομβιανή Ιμπαργκέν και την Ρόχας από την Βενεζουέλα.

Μετάλλιο τέλος για τα ελληνικά χρώματα βλέπουν και για την νεαρή Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι από 25 μέτρα και συγκεκριμένα το χάλκινο με την Κινέζα Τζιντζινγκ να παίρνει το χρυσό και την Βουλγάρα Μπόνεβα το ασημένιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v