Ολυμπιακός: Ήττα από την Μπερ Σεβά (1-0) και αποκλεισμός

Κατώτεροι των περιστάσεων οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τους Ισραηλινούς και έμειναν εκτός των πλέι οφ του Champions League. Η ευρωπαϊκή συνέχεια για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι στα προκριματικά του Europa League.

Ολυμπιακός: Ήττα από την Μπερ Σεβά (1-0) και αποκλεισμός

Ο Ολυμπιακός φάνηκε από το πρώτο ματς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά (0-0) ότι δεν είναι σε κακό φεγγάρι. Παρουσιάζοντας το ίδιο πρόσωπο και στη ρεβάνς στο Ισραήλ ηττήθηκε με 1-0 και έχασε το τρένο του Champions League.

Φυσικά θα έχει μία ακόμη ευκαιρία για να μπει στους ομίλους του Europa League, αλλά ο αποκλεισμός είναι βέβαιο ότι θα φέρει μεγάλη αναταραχή στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών. Άλλωστε η οικονομική ζημιά αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ!
Το πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» είχε να κάνει και πάλι με το δημιουργικό κομμάτι, αφού δεν μπόρεσε να απειλήσει και φυσικά να σκοράρει.

Το χρυσό γκολ με τη Χαποέλ, που δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, σημειώθηκε στο 79' από τον Τζέντεκ με σουτ ανενόχλητος από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Ακόμη και στο τελευταίο 15λεπτο που βρέθηκε στο φάσμα του αποκλεισμού ο Ολυμπιακός δεν έδειξε ικανός να πετύχει το γκολ που θα τον κρατούσε «ζωντανό».

Έτσι ήρθε ο αποκλεισμός και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις...

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61' Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60'Λούσιο), Νουακαέμε

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51'Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60' Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v