H Σεντ Ετιέν πλήγωσε την ΑΕΚ (0-1)

Από το 22ο λεπτό ο Μπέριτς έδωσε το προβάδισμα στη γαλλική ομάδα, η οποία διαχειρίστηκε το ματς και πήρε την πρόκριση. Η Ένωση ήθελε αλλά δεν μπορούσε, κάτι που εκτίμησε ο κόσμος που βρέθηκε στο Μαρούσι.

H Σεντ Ετιέν πλήγωσε την ΑΕΚ (0-1)

Η Σεντ Ετιέν έβαλε μπλόκο στην ευρωπαϊκή επιστροφή της ΑΕΚ, αφού νίκησε με 1-0, αλλά το... χειροκρότημα το πήραν οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η... τύχη είχε γυρίσει την πλάτη στην Ενωση πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν ο Γιόχανσον έμεινε εκτός αποστολής και η γκαντεμιά συνεχίστηκε και στη διάρκεια του αγώνα.

Οι Γάλλοι μπήκαν στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσουν την ΑΕΚ και τα κατάφεραν στο 22΄ όταν έγινε μια σέντρα από τα αριστερά και σχεδόν εξ επαφής ο Μπέριτς άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ πίεζε όσο μπορούσε τη Σεντ Ετιέν και άγγιξε την ισοφάριση με τους Βάργκας και Μπαρμπόσα. Ο πρώτος στο 34΄ έπιασε ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Ρουφιέ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ ο Μπαρμπόσα έχασε το... άχαστο στο 37΄! Ο Γκάλο άδειασε τον αντίπαλό του από τα δεξιά, έκανε μια γλυκιά σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπαρμπόσα εξ επαφής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο β΄ ημίχρονο η Ένωση έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 81΄, όμως το σουτ του Πλατέλλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ μια κεφαλιά του Κολοβέτσιου και μια του Τσιγκρίνσκι έφυγαν άουτ και στα χέρια του Ρουφιέ αντίστοιχα.

Μέχρι το τέλος πάλεψε η ΑΕΚ για ένα γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, δεν ήρθε και έτσι το ευρωπαϊκό ταξίδι της ολοκληρώθηκε...

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Σιμόες (66΄ Αλμέιδα), Βάργκας (52΄ Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (61΄ Αραβίδης), Μπακασέτας

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Παλομά, Τέοφιλ Κατρίν, Τανάν, Νταμπό (29΄ Παγιότ), Σέλνες, Πογκμπά, Λεμουάν (79΄ Μονέ Πακέ), Αμουμά (84΄ Ρου), Περέν, Μπέριτς

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v