Στα... πόδια των ελληνικών ομάδων οι προκρίσεις

O Ολυμπιακός κληρώθηκε με την πορτογαλική Αρούκα, ο ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας από τη Γεωργία και ο Παναθηναϊκός τη δανέζικη Μπρόντμπι.

Στα... πόδια των ελληνικών ομάδων οι προκρίσεις

Βατή και στα μέτρα των ελληνικών ομάδων ήταν η κλήρωση για τα Play Off του Europa League, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αν αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τις αναμετρήσεις, μπορούν εύκολα να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός, μετά το στραπάτσο από την Χάποελ Μπερ Σεβά, θα κληθεί να παίξει με την Αρούκα από την Πορτογαλία, ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ θα πάνε και με νέο προπονητή στο τιμόνι τους, ωστόσο η αντίπαλός τους δεν είναι σε καμία περιπτωση φόβητρο.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εύκολη πρόκριση επί της ΑΙΚ θα αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι, στη δυσκολότερη από τις τρεις ομάδες, μια ομάδα καλή, ωστόσο, με την εικόνα των «πράσινων» στα δύο παιχνίδια με τους Σουηδούς, η πρόκριση θα μπορούσε να γίνει και… εύκολη υπόθεση. Οι Δανοί στον προηγούμενο γύρο έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν τη γερμανική Χέρτα Βερολίνου!

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, με εξαιρετική εικόνα κόντρα στον Άγιαξ, αλλά την ατυχία να του στερεί την πρόκριση θα παίξει με την Ντιναμό Τιφλίδας. Ο «δικέφαλος» έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα μέχρι στιγμής και αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στους Γεωργιανούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v