Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα «πράσινα» ο Λαουτάρο Ρινάλντι

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαια για τέσσερα χρόνια.

Στα «πράσινα» ο Λαουτάρο Ρινάλντι

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός είναι η έβδομη καλοκαιρινή μεταγραφή του "τριφυλλιού", μετά τους Ιβανόφ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, Ρέις και Γουακάσο.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως θα φορά τα πράσινα ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο 22χρονος φορ, που έχει κοινοτικό διαβατήριο και μέχρι πρότινος ανήκε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, αναμένεται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για back up του Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Ρινάλντι γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1993 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, ομάδα απ' όπου τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε το 2013 ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v