O Bραζιλιάνος Λεονάρντο φαβορί για τον Ολυμπιακό

Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και της Ίντερ, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην Αθήνα και είχε συνομιλίες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εξαιρετική η άποψη του Καμπιάσο για τον 47χρονο Βραζιλιάνο.

O Bραζιλιάνος Λεονάρντο φαβορί για τον Ολυμπιακό

Ο Λεονάρντο είναι, αυτή τη στιγμή, ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο 47χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στην Αθήνα και χθες το βράδυ είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον διάδοχο του Βίκτορ Σάντσεθ, με τον οποίο τυπικά δεν έχει λυθεί η συνεργασία μέχρι στιγμής. Ο Λεονάρντο Αραούχο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι πασίγνωστος, κυρίως διότι υπήρξε σταρ στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Διετέλεσε τεχνικός των Μίλαν (2009-'10) και Ιντερ (2010-'11), ενώ έθεσε τις βάσεις για το χτίσιμο της «αυτοκρατορίας» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία, ως τεχνικός διευθυντής.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο φέρεται να μίλησε με καλά λόγια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς συνεργάστηκε μαζί του στους νερατζούρι. Η τελική απόφαση για τον νέο προπονητή αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλα ονόματα ξένων προπονητών, την ώρα που έχει «παγώσει» η συμφωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v