Ο Πάολο Μπέντο ήρθε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε θητεύσει στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, προτού παυτεί και αναλάβει ο Φερνάντο Σάντος. Αουτσάιντερ ο Λεονάρντο.

Ο Πάολο Μπέντο ήρθε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πάολο Μπέντο προκειμένου να μιλήσει με τον Ολυμπιακό ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

Ο 47χρονος Πορτογάλος ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Κρουζέιρο βρισκόταν μέσα στις επιλογές των πρωταθλητών Ελλάδας για να διαδεχθεί τον Βίκτορ Σάντσεθ με τον Μπέντο να έρχεται στην Αθήνα μετά την «εμπλοκή» που παρουσιάστηκε στις συζητήσεις με τον Λεονάρντο, αλλά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ συνέχισε στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2009 και στη συνέχεια ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας έως στο 2014, όμως το Σεπτέμβριο μετά την ήττα από την Αλβανία με 1-0 για τα προκριματικά του EURO 2016, απολύθηκε και την θέση του πήρε ο Φερνάντο Σάντος. Τελευταία του ομάδα (για μικρό χρονικό διάστημα) ήταν η Κρουζέιρο.

Ο Μπέντο εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη με τον Μάρκο Σίλβα, δηλαδή τον Κάρλος Γκονσάλβες και εφόσον υπογράψει θα γίνει ο τέταρτος Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού από το 2013, καθώς είχαν προηγηθεί οι Λεονάρντο Ζαρντίμ, Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα.

Πάντως τόσο οι Πορτογάλοι, όσο και στο Sky SPort Italia υποστηρίζουν πως στην… pole position για τον πάγκο του Ολυμπιακού εξακολουθεί και βρίσκεται ο Λεονάρντο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v