Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στεφανίδη: Δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει...

Η χρυσή ολυμπιονίκης κατά την άφιξή της στην Ελλάδα μίλησε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της.

Στεφανίδη: Δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει...

Στην Ελλάδα επέστρεψε η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τα όσα έγιναν εκεί, αναφέρθηκε στο... γνωστό πλέον θέμα με την εφημερίδα «Αυγή» και εξέφρασε μια μικρή πικρία για την αντιμετώπιση από τους δημοσιογράφους το προηγούμενο διάστημα.

«Είμαστε χαρούμενοι, πετύχαμε τους στόχους μας και περιμένουμε τις διακοπές. Δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει, συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Κάναμε ακριβώς ότι χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πιστεύαμε στο μετάλιο, ο Μιτς με έκανε να πιστέψω το χρυσό. Πανηγυρίζω πάντα με τον ίδιο τρόπο, ηξερα πως έχω μετάλλιο, αλλά δεν ήξερα το χρώμα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την στήριξη.

Ο προπονητής μου είχε στηρίξει εμένα όλο το χρόνο, οπότε... του το χρωστάω. Τώρα έχουμε κάποιους αγώνες και μετά θα γυρίσουμε στην Αμερική, να ηρεμήσουμε λίγο. Έχω κερδίσει και άλλα τουρνουά, τώρα ασχοληθήκατε, αυτή ήταν η δήλωσή μου. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ την συγκεκριμένη εφημερίδα. Η απάντησή της ήταν τελείως άστοχη».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v