Μητέρα Πετρούνια: «Απαράδεκτη η στάση των ΜΜΕ σε όσους δεν πήραν μετάλλια»

Μετά το «καρφί» της Κατερίνας Στεφανίδη για τα ελληνικά ΜΜΕ, ότι ασχολούνται μαζί τους κάθε τέσσερα χρόνια, ήρθε η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη στους κρίκους να σχολιάσει τη στάση των δημοσιογράφων σε όσους δεν διακρίθηκαν.

Μητέρα Πετρούνια: «Απαράδεκτη η στάση των ΜΜΕ σε όσους δεν πήραν μετάλλια»

Κατά των ΜΜΕ έβαλε η Σοφία Πετρούνια, μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής. Ο λόγος ήταν πως θεωρεί ότι υπάρχουν Έλληνες πρωταθλητές που δεν τα πήγαν καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η προσπάθειά τους δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

«Πρέπει να συνεχισθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και αφού είσαστε ικανοί και έντιμοι μπορείτε να ενισχύσετε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης όλο τον αθλητισμό. Είμαι περήφανη για το παιδί μου αλλά είμαι περήφανη για όλους τους Έλληνες που πήγανε ολυμπιάδα. Όλοι δώσανε το αίμα τους, τώρα κάποιοι πήρανε μετάλλιο, κάποιοι δεν πήρανε.

Ο Λεύτερης σήμερα είναι ολυμπιονίκης, αύριο μπορεί να μην είναι. Αύριο εσείς θα κάνετε δεξιά και θα φύγετε και θα πάτε σε αυτόν που έχει κρεμασμένο το μετάλλιο. Δεν είναι έτσι. Έφυγε και ο Μάρας από την πίσω πόρτα, δεν τον είδατε», τόνισε η μητέρα του «χρυσού» ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής.

«Δεν είμαι συγκινημένη ακριβώς, έχω και έναν θυμό μέσα μου για όλα τα παιδιά που δεν ανταμείφθηκαν, όχι από εκεί, από την Ελλάδα. Και για να είμαι και πιο σαφής, το πρόγραμμα της Μιλούση δεν το έδειξε κανείς, απαράδεκτο. Επειδή έπεσε; Απαράδεκτο. Για μένα απαράδεκτο. Έπρεπε να παρουσιάσετε όλους τους Έλληνες αθλητές», συμπλήρωσε.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v