Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόκριση Παναθηναϊκού με κεφαλιά του Ιβανόφ

O Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός ισοφάρισε στο 75' για τους «πράσινους» και τους έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους. Η Μπρόντμπι είχε προηγηθεί στο 35' με τον Μούχταρ. Εμετικό πανό από τους φίλους της δανέζικης ομάδας.

Πρόκριση Παναθηναϊκού με κεφαλιά του Ιβανόφ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιβάν Ιβανόφ, που πέτυχε το χρυσό γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 75ο λεπτό, ενώ είχε στο ενεργητικό του και μια απόκρουση πάνω στη γραμμή τέρματος (16′), ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Το «τριφύλλι» στο πρώτο 45λεπτο είχε προβλήματα από την πίεση της Μπρόντμπι και ειδικά όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μούχταρ στο 35ο λεπτό, αλλά στην επανάληψη με τις αλλαγές του Στραματσόνι, αρχικά τον Λέτο αντί του Ιμπάρμπο και εν συνεχεία του Λουντ αντί του Λεντέσμα, ισορρόπησε το ματς και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης που σήμανε και τους τίτλους τέλους στο όποιο άγχος είχε δημιουργηθεί.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα από την Μπρόντμπι, προκρίθηκε δίκαια και μπορεί να κάνει τα πλάνα του για τους ομίλους του Europa League...

Πάντως το ματς σημαδεύτηκε από το εμετικό πανό των φανατικών οπαδών της Μπρόντμπι (με εντολή της UEFA «κατέβηκε» στο ημίχρονο), που απεικόνιζε τον Φίρι να κρατάει το κεφάλι του αποκεφαλισμένου Μπεργκ!

Μπρόντμπι: Τόπελ, Ρόκε, Χέρμανσον, Χολστ (67' Ουρένα), Λάρσον, Νόοργκαρντ, Χουλσάγκερ, Φίρι (75' Τσόρλου), Μούχταρ, Πούκι (84′ Γιάκομπσεν), Βίλτσεκ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Χουλτ (85′ Βιγιαφάνιες), Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα (58' Λουντ), Ιμπάρμπο (46' Λέτο), Γουακάσο, Μπεργκ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v