Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΠΑΟΚ «ντούμπλαρε» τις νίκες του (2-0) με τη Ντιναμό Τιφλίδας

Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με γκολ των Ροντρίγκεζ και Τζαβέλλα και με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν και πέναλτι με τον Κάμπος.

Ο ΠΑΟΚ «ντούμπλαρε» τις νίκες του (2-0) με τη Ντιναμό Τιφλίδας

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-0 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτασαν σε μία δίκαιη και άνετη επικράτηση και πλέον περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στην αυριανή κλήρωση.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς πήραν τα «ηνία» από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και μόλις στο 5′ ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Ροντρίκγες απέφυγε με όμορφη προσπάθεια δύο παίκτες της Ντιναμό, έκανε το ένα – δύο με τον Περέιρα και με ωραίο σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο «δικέφαλος του Βορρά» πίεσε και στο 45′ ο Λένερ υπέδειξε (λανθασμένα) πέναλτι υπέρ του για μαρκάρισμα του Ρενέ Σάντος στον Ροντρίγκες.

Ο Τζαλμά Κάμπος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, ο Σκριμπ απέκρουσε σε κόρνερ, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δεν υπολόγισε σωστά, δίνοντας την ευκαιρία στον Τζαβέλλα να γράψει με κεφαλιά το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και είχε τρεις καλές φάσεις. Όλες ανήκαν στον ΠΑΟΚ, με τον Σκριμπ να λέει «όχι» στις προσπάθειες των Τζάλμα Κάμπος (50′) και Περέιρα (55′) και τον Βαρέλα στο 88′ να στέλνει εξ επαφής τη μπάλα άουτ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο (76′ Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65′ Κίτσιου), Κάνιας, Σάκχοφ (57′ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα.

Ντιναμό Τιφλίδας (Γιουράι Γιάραμπεκ): Σκριμπ, Λομπζανίτζε, Ρενέ Σάντος, Αμισουλασβίλι, Σπίσιτς, Τσιντσάτζε (75′ Βέλεφ), Παρουνασβίλι, Μικέλ Άλβαρο, Κιτεϊσβίλι (62′ Τσαντουρισβίλι), Παπουνασβίλι, Ντβαλισβίλι (77′ Μικελτάτζε).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v