Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γκιρτζίκης ψάχνει παραθυράκι για να μείνει στην προεδρία της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θέλει να παραμείνει στη θέση του, ντριμπλάροντας το βούλευμα παραπομπής σε δίκη για κακουργηματική απιστία για την κάρτα υγείας.

Ο Γκιρτζίκης ψάχνει παραθυράκι για να μείνει στην προεδρία της ΕΠΟ

Τον τρόπο για να παραμείνει έως και τις εκλογές στην προεδρία της ΕΠΟ ψάχνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά και τις καταιγιστικές εξελίξεις με την κάρτα υγείας και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που παραπέμπει εκείνον και άλλα πέντε μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας για για κακουργηματική απιστία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κάνει πίσω, δεν δείχνει καμία διάθεση να παραιτηθεί, θέλει να είναι ξανά υποψήφιος για την θέση και ψάχνει το... παραθυράκι η Ομοσπονδία να πάει με κανονικό συμβούλιο στις εκλογές της 1ης Οκτώβρη.

Έτσι, η έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 15.00 δεν θα έχει να κάνει μόνο με την τοποθέτηση νέου Γ' αντιπροέδρου, αλλά και με την συμπλήρωση και ανασύνθεση του προεδρείου με τον Γκιρτζίκη να τοποθετεί δικά του άτομα στο ΔΣ τα οποία δεν θα μπορούν να κηρυχθούν έκπτωτα και έτσι θα υπάρχει συμβούλιο έως τις εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v