«Καμπανάκι» για την ΑΕΚ, ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα

Εν αναμονή της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας (Χριστοδουλόπουλος, Λέσκοτ), η ΑΕΚ ηττήθηκε από την «ελαφρά ταξιαρχία», παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο και προβληματίζοντας τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Καμπανάκι» για την ΑΕΚ, ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα

Μια κάκιστη ΑΕΚ, που το μόνο που έχει να... θυμάται από το σημερινό ματς είναι το πολύ όμορφο γκολ του Πατίτο (72'), ηττήθηκε 3-1 μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Απόλλων Σμύρνης!

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Διαμαντόπουλος (22'), Κάσσος (62') και Στερδίγης (83').

Οι φιλοξενούμενοι έδιναν χώρο στην ΑΕΚ, έκλειναν τις γραμμές και με βαθιές μπαλιές δημιουργούσαν προβλήματα. Έτσι στο 22' από κεφαλιά γύρισμα του Ντάσιου από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα στρώθηκε στον Διαμαντόπουλο ο οποίος μόνος του με σουτ άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο τέταρτο, όταν ανέβασε τις γραμμές της, πίεσε τον αντίπαλο, έκλεψε μπάλες και μετά από κάθετη του Μάνταλου στον Πλατέλλα, στο 41', το καλό σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Χιώτη.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας με ήρεμη αμυντική τακτική κρατούσε μακριά την ΑΕΚ και παράλληλα, στο 62' και στην πρώτη επίθεσή του στην επανάληψη έκανε το 0-2. Με τον Πάνο να εκμεταλλεύεται το κακό αμυντικό στήσιμο της Ένωσης, να βγάζει την κάθετη μπαλιά στον Κάσσο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και μέσα.

Ο Κετσπάγια στο 72' πέρασε στο ματς τους Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ και Μανωλά, στις θέσεις των Κολοβέτσιου, Ντίας και Γιόχανσον γυρίζοντας το σύστημα σε 3-1-4-2. Και ένα λεπτό μετά με τον Πατίτο να παίζει στον άξονα μείωσε σε 1-2, με φανταστικό γκολ του Αργεντινού. Ο Μάνταλος του έστρωσε τη μπάλα, με τον Πατίτο να πιάνει ένα ξερό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη.

Κι ενώ η ΑΕΚ έβγαλε μετά τη μείωση του σκορ μία πίεση κερδίζοντας μόνο κάποια κόρνερ, ήρθε το... τρίτο γκολ για τον Απόλλωνα! Ήταν στο 83', όταν έγινε η σέντρα από αριστερά, ο Μανωλάς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της, η οποία έφτασε στον Στεργίδη κοντρόλ με το στήθος σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής και 1-3!

ΑΕΚ: Μπάρκας (72' Βούρας), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (72' Τσιγκρίνσκι), Ντίας (72' Ντίντακ), Μπακάκης, Γιόχανσον (72' Μανωλάς), Γαλανόπουλος (54' Τζανετόπουλος), Πλατέλλας (54' Πατίτο), Μπακασέτας (64' Αραβίδης), Μάνταλος, Αλμέιδα (64' Πέκχαρτ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Ντάσιος (46' Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Κάσσος, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Διαμαντόπουλος (60' Στεργίδης)

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v