Η Super League αποδέχεται τις προτάσεις της NOVA

Υπό τον φόβο του διπλασιασμού των ρητρών, η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος φαίνεται ότι θα συμφωνήσει στο αίτημα του συνδρομητικού καναλιού για έναρξη του Πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική.

Η Super League αποδέχεται τις προτάσεις της NOVA

Μέσα στην ημέρα είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά στην έναρξη του Πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η Super League έχει ζητήσει από όλες τις ΠΑΕ ν' απαντήσουν στο σχετικό αίτημα της NOVA για έναρξη της αγωνιστικής σεζόν από την 3η αγωνιστική.

Υπό τον κίνδυνο να υπάρξει διπλασιασμός της ρήτρας και να κληθεί η Λίγκα να έχει απώλεια εσόδων κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ο Γιώργος Στράτος έχει εισηγηθεί να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα όπως επιθυμεί η NOVA, δηλαδή από την 3η αγωνιστική, ώστε να μην ανατραπεί ο προγραμματισμός της και τα ντέρμπι να γίνουν τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, υπάρχει διαφωνία για το πότε θα γίνει η μία από τις δύο εμβόλιμες αγωνιστικές. Η NOVA θέλει στις 28/12 και η Λίγκα στις 22/12, ενώ η άλλη εμβόλιμη θα γίνει στις 4/1/2017.

Συγχρόνως η Super League ανακοίνωσε πως θα συνεδριάσει την Τετάρτη (07/09, 14.30) για να παρουσιάσει αρχικά τον Δημήτρη Σαραϊδάρη, ο οποίος ως εκπρόσωπος της Λίγκας στην επιτροπή ορισμού διαιτησίας της ΚΕΔ θα ενημερώσει τα μέλη του συνεταιρισμού για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

«Την Τετάρτη 07/09/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1) α) Παρουσίαση στο Δ.Σ. του κ. Δημητρίου Σαραϊδάρη, εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

β) Ενημέρωση του Δ.Σ. από τον εκπρόσωπό μας κ. Δ. Σαραϊδάρη για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ. (1-8-2016) μέχρι και την ημέρα του Δ.Σ. (7-9-2016),

γ) Καθορισμός επικοινωνίας του εκπροσώπου μας κ. Δ. Σαραϊδάρη με τον Συνεταιρισμό μας.

2) Καθορισμός περαιτέρω στάσεως του Συνεταιρισμού μας προς τη Forthnet (NOVA) εις συνέχεια εξωδίκων και επιστολών που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ μας - Θέματα Αγωνιστικού προγράμματος.

3) Διάφορα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v