Με εντολή Σαββίδη πληρώθηκε η Εγνατία Ασφαλιστική

O μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου του βορρά» έδωσε εντολή να καταβληθούν οι 833.500 ευρώ, ένα ποσό που θα διεκδικήσει ο ίδιος από τη διοίκηση Γούμενου που είχε δημιουργήσει και το συγκεκριμένο χρέος.

Με εντολή Σαββίδη πληρώθηκε η Εγνατία Ασφαλιστική

Επί σειρά ετών αρκετοί οικονομικοί βραχνάδες «κυνηγούσαν» την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με κορυφαίο φυσικά τη γιγαντιαία οφειλή προς το Δημόσιο, που ξεπερνούσε τα 30 εκατ. ευρώ. Μετά τη σχετική ρύθμιση και την πληρωμή όλου του ποσού (11 εκατ. ευρώ) από τη διοίκηση Σαββίδη, ο «δικέφαλος του βορρά» γλίτωσε τις προσαυξήσεις και «καθάρισε» το χρέος με το Δημόσιο.

Σήμερα δόθηκε τέλος σ' έναν ακόμη οικονομικό «πονοκέφαλο» για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού με εντολή του Ιβάν Σαββίδη καταβλήθηκαν και τα τελευταία χρήματα που χρωστούσε η ΠΑΕ προς τρίτους.

Συγκεκριμένα, πλήρωσαν 833.500 ευρώ προς την «Εγνατία Ασφαλιστική», βάζοντας τέλος σε ένα ζήτημα που απασχολούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, πρέπει να επισημάνουμε ότι η ΠΑΕ θα μπορούσε να αποφύγει την αποπληρωμή του ποσού αυτού, αφού εκκρεμούσε δικαστικά, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αποφάσισε να το πληρώσει και να το διεκδικήσει από την πλευρά του Γούμενου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v