Επαφές Γκιρτζίκη με τον υποψήφιο πρόεδρο της UEFA

Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τον Σλοβένο Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος είναι φαβορί για την προεδρία της διεθνούς ομοσπονδίας για τις παρεμβάσεις του υφυπουργού αθλητισμού

Επαφές Γκιρτζίκη με τον υποψήφιο πρόεδρο της UEFA

Εντονο προβληματισμό φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει στις τάξεις της UEFA οι παρεμβάσεις του Σταύρου Κοντονή στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, βρέθηκε στη Φλωρεντία στη συνάντηση που οργάνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σλοβένου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για την προεδρία της UEFA αλλά και την υποψηφιότητα της δικής της εκπροσώπου για τη FIFA.

Εκεί, ο Γκιρτζίκης ενημέρωσε τους πάντες για το ελληνικό πρόβλημα και για το γεγονός ότι ο Κοντονής δεν έχει κινηθεί ακόμη προς την κατεύθυνση της αλλαγής των νόμων που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο.

Τη Δευτέρα, όλες οι ομοσπονδίες θα βρίσκονται στην Αθήνα για το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, που θα κορυφωθεί την Τετάρτη με την εκλογή του προέδρου της, ενώ την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική της Επιτροπή υπό το νέο πρόεδρο. Ακόνητο φαβορί για τη θέση είναι ο Τσέφεριν (τον οποίο στηρίζει επισήμως από την πρώτη στιγμή και η ΕΠΟ), καθώς στη συνάντηση της Φλωρεντίας παραβρέθηκαν περίπου 40 ομοσπονδίες!

Ο Τσέφεριν είναι ήδη ενήμερος για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γκιρτζίκης την Παρασκευή είχε τετ α τετ μαζί του.

Έτσι μετά την εκλογή του νέου προέδρου της UEFA δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα παρέμβαση της UEFA προς την ελληνική κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v