H Γουέστ Χαμ ψάχνει να βρει που πήγε 1,2 εκατ. από Μαζουακού

Η «Daily Mail» αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέβιντ Σάλιβαν, και ο γραμματέας, Άντριου Πίντσερ, προσπαθούν να μάθουν ποιος πήρε την «προμήθεια».

H Γουέστ Χαμ ψάχνει να βρει που πήγε 1,2 εκατ. από Μαζουακού

Ερευνα για να διαπιστώσει που κατάληξε ποσό ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, απ' τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού απ' τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail».

Οπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, τα «σφυριά» θεωρούν ότι πλήρωσαν 1,2 εκατ. ευρώ περισσότερα και διερευνούν την πιθανότητα αυτό το ποσό να έχει καταλήξει στην τσέπη κάποιου, το όνομα του οποίου δεν αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα του deal.

Μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας του Λονδίνου φέρεται να βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα γι' αυτόν τον λόγο. Ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέβιντ Σάλιβαν, και ο γραμματέας, Άντριου Πίντσερ, προσπαθούν να μάθουν ποιος πήρε την «προμήθεια» και γι' αυτό ανέθεσαν την υπόθεση σε ειδικό ερευνητή.

Την είδηση πως διεξάγεται έρευνα για τη μεταγραφή, επιβεβαίωσε στην «Daily Mail» η διοίκηση της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Δευτέρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v