Πλατινί: «Θα αποκαταστήσω τ' όνομα και την τιμή μου»

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA έχει έρθει στην Αθήνα για την αυριανή συνεδρίαση της ομοσπονδίας, μετά τις σημερινές εκλογές σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι.

Πλατινί: «Θα αποκαταστήσω τ όνομα και την τιμή μου»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μισέλ Πλατινί για να συμμετάσχει για τελευταία φορά στο ετήσιο κογκρέσο της UEFA, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν και οι κρίσιμες προεδρικές εκλογές.

Ο Γάλλος παράγοντας αποδέχτηκε την πρόσκληση να παραστεί στο συνέδριο προκειμένου να αποχαιρετήσει την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου, από την προεδρία της οποίας παραιτήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Ο Πλατινί, στο περιθώριο των εργασιών της UEFA, μίλησε για την τιμωρία του με τετραετή αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και για μια ακόμη φορά δήλωσε αθώος για τα όσα τον κατηγορούν.

«Εχω ήσυχη τη συνείδηση μου και θα συνεχίσω τη δικαστική μάχη για να αποκαταστήσω τ' όνομα και την τιμή μου. Δεν έχω κάνει κάτι μεμπτό και αυτό θα αποδειχθεί κάποια στιγμή στις δικαστικές αίθουσες», τόνισε σχετικά ο Πλατινί.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v