Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άγιαξ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Στραματσόνι για τη συμμετοχή του Ιμπάρμπο που ένιωσε ενοχλήσεις. Λουντ, Λέτο και Βιγιαφάνιες διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άγιαξ

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τους ομίλους και τη φθινοπωρινή – χειμωνιάτικη φάση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον πάλαι ποτέ κραταιό Άγιαξ (22:05, OTE Sport 3).

Μια ομάδα με έντονες αναμνήσεις για τους «πράσινους» τόσο από τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 όσο και από τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του 1996 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρουσία 13.000 θεατών οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το μεγάλο come back και να πάρουν θέση οδηγού στον όμιλό τους.

Ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται ότι θα επιλέξει το 3-1-4-2 το «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κουτρουμπή, Μολέντο και Ιβανόφ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί Λεντέσμα, με τους Ζέκα και Γουακάσο εσωτερικούς χαφ και πλάγιους οπισθοφύλακες τους Μέστο και Χουλτ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ με τον Ιμπάρμπο. Εαν δεν τα καταφέρει ο Κολομβιανός, αφού χθες είχε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν οι Λουντ, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Στάικος, Εμποκού, και Ρινάλντι.
Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί θα παίξουν με το κλασσικό 4-3-3. Στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Ονάνα, Φέλτμαν, Σάντσεζ, Φίρχεφερ, Ντάικς, Κλάασεν, Ρίντεβαλντ, Γκούντελι, Ζίγεχ, Γιουνές, Ντάλμπεργκ (Τραορέ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v